snel een antwoord +31(0)181 662 133

Uw aannemer, waarop u kunt bouwen. Van ontwerp tot montage!

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht door Piet van de Water en sinds 2009 is de leiding overgedragen aan zijn zoon Bert van de Water. De kracht van ons bedrijf is de Kennis, Creativiteit en Inspiratie, opgedaan in de jarenlange ervaring om u te helpen met het realiseren van uw project, want BOUWEN DOE JE SAMEN.Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering met onze eigen vakmensen houden wij alles in eigen hand en daarom staan wij ook garant voor Kwaliteit uitgevoerd door Vakmanschap. Op onze locatie is het kantoor, werkplaats en showroom gevestigd, waar u verschillende opstellingen Kozijnen, Tuinkamers en Serres en andere hoogwaardige materialen kunt voelen, bekijken en uiteindelijk voor u het verschil kan maken tot uw keuze. Ons werkgebied gaat vanuit Heenvliet via Voorne-Putten naar de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam en ook Goeree Overflakkee zit in ons rayon. Wij zijn aangesloten bij verschillende branche-organisaties waaronder Bouwen Nederland voor al onze werkzaamheden, zowel op fabricage als op montage. 

Milieuvriendelijk

Als bouwbedrijf zijn wij ons terdege bewust van onze verantwoordelijk op dit gebied van het milieu en stellen dan ook alles in het werk om hieraan mee te werken Milieuvriendelijk of duurzaam bouwen houdt in dat er wordt gebouwd met methoden en materialen die het milieu minimaal belasten. Denk aan: zuinig gebruik van energie, schone en veilige materialen, duurzaam ruimtegebruik, landschappelijke inpassing en beperking van afval of overige effecten op milieu.

Kennis & Expertise

Wij staan garant met ambachtelijke deskundigheid voor hoogstaande kwaliteit in zowel onze producten maar zeker en in de uitvoering van onze werkzaamheden. Dit ziet u ook terug in onze projecten We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland.

Professionele montage

Kwaliteit, vakkundigheid en service zijn de sleutelwoorden die leiden tot een succesvolle uitvoering van uw bouwproject door ons personeel wat professioneel en klantgericht is