snel een antwoord +31(0)181 662 133

Palazzo

Pallazzo aluminium systemen voor veranda’s ondersteunen de architectuur van uw woning: een aantal variaties in vorm zijn mogelijk, er is dus altijd wel een type die het beste bij uw wensen past. Daarbij kunt u kiezen voor geïntegreerde verlichting, een onzichtbare afwatering en grote overspanningen. Kortom er is volop keuze.

Een uitgesproken voordeel is de mogelijkheid om zeer grote overspanningen te maken met slanke profileringen en een minimaal aan palen daardoor blijft de lichtinval en uw leefruimte maximaal. Met name architecten kiezen aluminium veranda’s om de aangename leefomgeving van licht en ruimte.

Voor een bezoek aan de Palazzo website klikt u hier


Palazzo Type 1 Palazzo type 1 is een volledig geïsoleerd dak. Dit dak maakt gebruik van de laatste technieken op het gebied van isolatie.

Dit volledig geïsoleerd dak is uitermate geschikte indien u nu kiest voor een veranda en dit in een later stadium wilt opwaarderen naar een volwaardig geïsoleerde serre.

Palazzo Type 3 Dit dak is uitgevoerd met een moderne goot, dit past bij een keuze voor een hedendaagse bouwstijl. Hierbij is eenvoud troef en heeft deze goot bijpassende palen. De goot kan versterkt worden met staal voor grotere overspanningen zonder toepassing van een extra paal.

Palazzo Type 4 XXL Dit dak is een oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 3,5 meter met glas.