snel een antwoord +31(0)181 662 133

Bedrijfsinformatie

(image) Wij zijn een familiebedrijf, opgericht door Piet van de Water en sinds 2009 is de leiding overgedragen aan zijn zoon Bert van de Water. De kracht van ons bedrijf is de Kennis, Creativiteit en Inspiratie, opgedaan in jarenlange ervaring, om u te helpen met het realiseren van uw project want bouwen doe je samen.

Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering met onze eigen vakmensen houden wij alles in eigen hand en daarom staan wij garant voor Kwaliteit uitgevoerd door Vakmanschap. Op onze locatie, is het kantoor, werkplaats en showroom gevestigd, waar u verschillende opstellingen Kozijnen, Tuinkamers, Serres en andere hoogwaardige materialen kunt voelen, bekijken en uiteindelijk voor u het verschil kan maken tot uw keuze.

Ons werkgebied gaat vanuit Heenvliet via Voorne Putten naar de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam en ook Goeree Overflakkee zit in ons rayon, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties waaronder Bouwend Nederland voor al onze werkzaamheden, zowel op fabricage als op montage.