snel een antwoord +31(0)181 662 133

Keralit gevel- en dakrandbekleding


Ook Bouwbedrijf van de Water verkoopt Keralit.....

Voor een bezoek aan de Keralit website klikt u hier

Keralit gevelbekleding een waardevolle investering!
Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.  Duurzame gevelbekleding Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.  
 Voordelen Keralit gevelbekleding  Voordelen Keralit dakrandbekleding
 

Onderhoudsarme gevelbekleding
Klassieke en eigentijdse kleuren
Eenvoudige en solide montage
Klassieke en eigentijdse dessins
Kleurvast en weerbestendig
Milieuvriendelijk
Minimaal onderhoud
Nooit meer schilderen
Bijzonder lange levensduur
10 jaar garantie
 
Onderhoudsarme dakrandbekledingDuurzaam en onderhoudsarm
Dakrandbekleding kleurenVele kleuren en houtstructuren
Eenvoudig te monteren dakrandbekledingSnel en eenvoudig te monteren
Lange lengtes dakrandbekledingLange lengtes (6 meter) monteerbaar
Onzichtbare bevestiging KeralitOnzichtbare bevestiging
Milieuvriendelijk KeralitMilieuvriendelijk
10 jaar garantie op dakrandbekleding van Keralit10 jaar garantie
 
 


3 soorten uitvoeringen POTDEKSEL 177 MM
Potdekselpanelen is overlappende gevelbekleding zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen, kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is.Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd.

Gevelbekleding potdeksel
Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit fraaie model gevelbekleding.

SPONNINGDEEL 143 MM

Het sponningdeel 143 mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden.

Gevelbekleding sponningdeel
Door de sponning ontstaat een mooi lijnenspel en krijgt de gevel een afgewerkt karakter. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en als gevelbekleding uitstekend goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

SPONNINGDEEL 190 MM
Dit model met een breedte van maar liefst 190 mm geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het sponningdeel 190 mm is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan.

Gevelbekleding sponningdeel
Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het sponningdeel 190 mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en als gevelbekleding zeer goed te combineren met Keralit dakrandpanelen