snel een antwoord +31(0)181 662 133

Kunststof kozijnen

Gayko 100

Gayko100 is de basisuitvoering van het kwaliteitsmerk Gayko. De volledig staalverstevigde kozijnen zorgen voor een stabiele basis.

Door het gepatenteerde GaykoESP wat in het kozijn is verwerkt, kunnen de scharnieren wel tot 4 maal zwaarder worden belast dan bij traditionele kozijnen. De kozijnen zijn voorzien van veredeld hang en sluitwerk.

Voor uw gemak worden alle kozijnen van Gayko uitgevoerd met grijze dichtingen. Dit voorkomt vieze, zwarte strepen op uw poetsdoek.

Gayko100 is een echte comfortuitvoering:

  • Het HR++ glas waarmee Gayko100 is uitgevoerd, heeft een Ug-waarde van 1,1.
  • Daarnaast zorgt Gayko100 voor rust, door de geluids isoleringsklasse 2 van het kozijn.

Gayko 200

De Gayko200 uitvoering heeft, bovenop de basisuitvoering Gayko100, 2 belangrijke aanvullingen die zorgen voor extra veiligheid. Als eerste is er een extra sluitpunt in de onderdorpel opgenomen. Het tweede is het revolutionaire, gepatenteerde GaykoGVS. Bij de Gayko200 uitvoering is de onderzijde uitgevoerd met deze veiligheidstechniek. Bij standaard kozijnen gaan de sluitnokken van het beslag bij het sluiten van het kozijn in dezelfde richting. Bij GaykoGVS gaan ze uit elkaar. Wanneer er een poging gedaan wordt dit kozijn te lichten (een veel voorkomende inbraakwijze), haken de sluitnokken juist extra in. Hierdoor is het lichten van het kozijn praktisch onmogelijk.

Gayko 500

Gayko500Plus heeft een duidelijk label: Verhoogde inbraakveiligheid

Dit kozijn is bestemeld met het keurmerk SKG klasse 2.

GaykoESP is in de basisuitvoering Gayko100 verwerkt in het kozijn, maar in de Gayko500 uitvoering ook in het raamprofiel. Daarnaast is GaykoGVS niet alleen verwerkt aan de onderzijde zoals bij de Gayko200 uitvoering, maar ook aan de scharnierzijde. De doorboorbeveiliging zorgt ervoor dat de hangreep van buitenaf niet doorgeboord kan worden. En alle ramen met Gayko500 worden ook nog eens uitgevoerd met 6 tot 8 zekerheidsgrendelpunten.

Wij als Bouwbedrijf van de Water, adviseren u graag bij inbraakgevoelige posities (begane grond, bij een plat dak) Gayko500 vanwege de verhoogde inbraakveiligheid. Benieuwd wat er in uw situatie het beste past?

Gayko Royal

U wilt graag het comfort en de veiligheid ervaren van kunststof kozijnen van Gayko, maar wel de traditionele uitstraling behouden van een houten kozijn?

Gayko Royal. De landelijke, van vakmanschap sprekende uitstraling heeft Gayko gecombineerd met de voordelen van kunststof kozijnen. Met GaykoRoyal krijgt u een 90 graden houtlook verbinding. Samen met de houtnerffolie krijgt het hoogwaardige Gayko kozijn een traditionele uitstraling.

Wat is Gayko ESP?

Uiterst sterke kozijnen: Gayko!

Elk kozijn wordt steeds beter geïsoleerd. Een neveneffect is het toenemen van het gewicht van uw ramen, tot wel 130 kilo! Hierdoor wordt een beroep gedaan op de bevestiging en het beslag. Met GaykoESP (Extreem Stabiele Profielbevestiging) verhoogt u de belastbaarheid van de kozijnen enorm, met factor 4! Kunststof kozijnen van Gayko zijn hierdoor bestand tegen inbraakpogingen, maar ook tegen dynamische belasting, zoals zware stormen. Bij ons in de showroom staat een testopstelling voor u klaar om GaykoESP te vergelijken met een standaard staalversteviging.

Wat is Gayko GVS?

Veiligheid is het toverwoord

Gayko ontwikkelde een systeem waardoor het lichten van een kozijn praktisch onmogelijk wordt. Het gepatenteerde Gayko GVS is een tegengesteld sluitsysteem.

Bij standaard kozijnen gaan de sluitnokken van het beslag bij het sluiten van het kozijn in dezelfde richting. Bij GaykoGVS gaan ze juist in de tegenovergestelde richting. Wanneer er een poging gedaan wordt dit kozijn te lichten (een veel voorkomende inbraakwijze), haken de sluitnokken juist extra in. Een veilig kozijn, een veilig gevoel! Daarnaast zijn de sluitnokken door de extreem stabiele profielbevestiging Gayko ESP vastgeschroefd.

Bekijk onze Kunststof kozijnen


Uw aannemer, waarop u kunt bouwen. Van ontwerp tot montage!

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht door Piet van de Water en sinds 2009 is de leiding overgedragen aan zijn zoon Bert van de Water. De kracht van ons bedrijf is de Kennis, Creativiteit en Inspiratie, opgedaan in de jarenlange ervaring om u te helpen met het realiseren van uw project, want BOUWEN DOE JE SAMEN.Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering met onze eigen vakmensen houden wij alles in eigen hand en daarom staan wij ook garant voor Kwaliteit uitgevoerd door Vakmanschap. Op onze locatie is het kantoor, werkplaats en showroom gevestigd, waar u verschillende opstellingen Kozijnen, Tuinkamers en Serres en andere hoogwaardige materialen kunt voelen, bekijken en uiteindelijk voor u het verschil kan maken tot uw keuze. Ons werkgebied gaat vanuit Heenvliet via Voorne-Putten naar de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam en ook Goeree Overflakkee zit in ons rayon. Wij zijn aangesloten bij verschillende branche-organisaties waaronder Bouwen Nederland voor al onze werkzaamheden, zowel op fabricage als op montage. 

Milieuvriendelijk

Als bouwbedrijf zijn wij ons terdege bewust van onze verantwoordelijk op dit gebied van het milieu en stellen dan ook alles in het werk om hieraan mee te werken Milieuvriendelijk of duurzaam bouwen houdt in dat er wordt gebouwd met methoden en materialen die het milieu minimaal belasten. Denk aan: zuinig gebruik van energie, schone en veilige materialen, duurzaam ruimtegebruik, landschappelijke inpassing en beperking van afval of overige effecten op milieu.

Kennis & Expertise

Wij staan garant met ambachtelijke deskundigheid voor hoogstaande kwaliteit in zowel onze producten maar zeker en in de uitvoering van onze werkzaamheden. Dit ziet u ook terug in onze projecten We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland.

Professionele montage

Kwaliteit, vakkundigheid en service zijn de sleutelwoorden die leiden tot een succesvolle uitvoering van uw bouwproject door ons personeel wat professioneel en klantgericht is