snel een antwoord +31(0)181 662 133

Gevel en wandbekleding

De voordelen van Keralit

  • Onderhoudsarm

Dankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag.

  • Kleurvast en weerbestendig

Door de UV-bestendige toplaag blijven de panelen kleurvast, jaar in jaar uit.

  • Lange levensduur

De unieke productsamenstelling is een garantie voor een zeer lange levensduur.

  • Milieuvriendelijk

Hergebruik van grondstoffen, geen boomkap en nooit meer schilderen.

  • 10 jaar garantie

Door de continue aandacht voor kwaliteit is 10 jaar garantie de standaard

 

Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang.

- Sponningdeel 143 mm ( 35 kleuren )    
- Sponningdeel 190 mm ( 15 kleuren )
- Potdeksel     177 mm ( 15 kleuren )

Duurzame gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is duurzaam en milieuvriendelijk en wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevel- en dakrandpanelen uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Ook kunt u direct gratis kleurmonsters aanvragen.( zie home pagina )


Bekijk onze Gevel en wandbekleding


Uw aannemer, waarop u kunt bouwen. Van ontwerp tot montage!

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht door Piet van de Water en sinds 2009 is de leiding overgedragen aan zijn zoon Bert van de Water. De kracht van ons bedrijf is de Kennis, Creativiteit en Inspiratie, opgedaan in de jarenlange ervaring om u te helpen met het realiseren van uw project, want BOUWEN DOE JE SAMEN.Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering met onze eigen vakmensen houden wij alles in eigen hand en daarom staan wij ook garant voor Kwaliteit uitgevoerd door Vakmanschap. Op onze locatie is het kantoor, werkplaats en showroom gevestigd, waar u verschillende opstellingen Kozijnen, Tuinkamers en Serres en andere hoogwaardige materialen kunt voelen, bekijken en uiteindelijk voor u het verschil kan maken tot uw keuze. Ons werkgebied gaat vanuit Heenvliet via Voorne-Putten naar de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam en ook Goeree Overflakkee zit in ons rayon. Wij zijn aangesloten bij verschillende branche-organisaties waaronder Bouwen Nederland voor al onze werkzaamheden, zowel op fabricage als op montage. 

Milieuvriendelijk

Als bouwbedrijf zijn wij ons terdege bewust van onze verantwoordelijk op dit gebied van het milieu en stellen dan ook alles in het werk om hieraan mee te werken Milieuvriendelijk of duurzaam bouwen houdt in dat er wordt gebouwd met methoden en materialen die het milieu minimaal belasten. Denk aan: zuinig gebruik van energie, schone en veilige materialen, duurzaam ruimtegebruik, landschappelijke inpassing en beperking van afval of overige effecten op milieu.

Kennis & Expertise

Wij staan garant met ambachtelijke deskundigheid voor hoogstaande kwaliteit in zowel onze producten maar zeker en in de uitvoering van onze werkzaamheden. Dit ziet u ook terug in onze projecten We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland.

Professionele montage

Kwaliteit, vakkundigheid en service zijn de sleutelwoorden die leiden tot een succesvolle uitvoering van uw bouwproject door ons personeel wat professioneel en klantgericht is